Muş’ta Il Müftüsü Demir, Ayşe Memiş Kur’an Kursunu Ziyaret...

Muş'ta Il Müftüsü Demir, Ayşe Memiş Kur'an Kursunu Ziyaret Etti.

il müftüsü demir, ayşe memiş kur'an kursunu ziyaret etti.

31 Mayıs 2022 - 18:30

Muş İl Müftüsü İbrahim Halil DEMİR,  müftülüğe bağlı eğitim öğretime devam eden Ayşe Memiş Kur’an Kursunu ziyaret etti.

Müftü Yardımcısı Murat KARANCİ ile  birlikte Ayşe Memiş Kur'an Kursunu ziyaret eden İl Müftüsü İbrahim Halil DEMİR, Ayşe Memiş  Kur'an Kursunda verilen eğitim-öğretimi yerinde inceledi.

Öğrencilerle birebir ilgilenen Demir, kurstaki eğitim ve öğretimden memnun kaldığını, geleceğimizin müsbet ilimler ile dini ve manevi alanda eğitim almış nesiller tarafından imar edilebileceğini ifade ederken, Ayşe Memiş Kur'an Kursunda görev yapan hocalara gayret ve samimiyetlerini artırarak daha özgün çalışmalar yapmaları temennisiyle katkılarından ve üstün gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ayşe Memiş Kur'an Kursu hocalarıda, İl Müftüsü İbrahim Halil DEMİR ve Müftü Yardımcısı Murat KARANCİ'ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.