Muş’ta Il Müftüsü Ibrahim Halil Demir, Malazgirt Ilçesinde...

Muş'ta Il Müftüsü Ibrahim Halil Demir, Malazgirt Ilçesinde Diyanet Gençlik Merkezi, Elif Kız Yatılı Kur'an Kursu Ve Hacı Refik Aldırmaz 4-6 Yaş Kur'an Kursunu Ziyaret Etti.

il müftüsü ibrahim halil demir, malazgirt ilçesinde diyanet gençlik merkezi, elif kız yatılı kur'an kursu ve hacı refik aldırmaz 4-6 yaş kur'an kursunu ziyaret etti.

28 Temmuz 2022 - 18:30

İl Müftüsü İbrahim Halil Demir, Malazgirt ilçesinde Diyanet Gençlik Merkezi, Elif Kız Yatılı Kur'an   Kursu ve Hacı Refik Aldırmaz 4-6 Yaş Kur'an Kursunu ziyaret etti.

İl Müftüsü DEMİR  Bulanık'ta gerçekleştirilen Aylık ilçe Müftüleri  toplantisinin akabinde kendisine refakat eden ilçe Müftüleri ile beraber Malazgirt ilçesine geçerek  yürütülen hizmetleri yerinde inceledi.

İl Müftüsü Demir, hizmete giren Diyanet Gençlik Merkezi, Elif Kız Yatılı  Kur'an Kursu ve Hacı Refik Aldırmaz 4-6 Yaş Kur'an Kursunu ziyaret etti. Yapılan hizmetlerden memnuniyet duydugunu ifade eden İl Müftüsü DEMİR, Malazgirt İlçe Müftüsü Emrah Demirtaş'a teşekkür etti.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.