Muş’ta Imamoğlu Ve Güneş Ayşe Memiş Kız Kur’an Kursunu...

Muş'ta Imamoğlu Ve Güneş Ayşe Memiş Kız Kur'an Kursunu Ziyaret Ettiler.

imamoğlu ve güneş ayşe memiş kız kur'an kursunu ziyaret ettiler.

30 Mart 2021 - 18:30

Muş İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU ve Müftü Ydr. İbrahim GÜNEŞ Ayşe Memiş Kız Kur'an Kursunu ziyaret ettiler. Ümmetimin en hayırlısı, Kur’an-ı Kerimi öğrenen ve öğretendir.” Hadis-i şerifini örnek vererek sözlerine başlayan İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU; “Kur’an kurslarında öğrenciler sadece Kur’an-ı Kerim öğrenmiyorlar bunun yanında Peygamber Efendimizin hayatını, güzel ahlakını, ibadetlerini nasıl yapacaklarını, büyüklere saygıyı, küçüklere sevgiyi, hoşgörüyü ve merhameti de öğreniyorlar,bu da onların kendileriyle, aileleriyle ve toplumla barışık, huzurlu ve mutlu bireyler olmasını sağlıyor. Hepinizin yüzünde bu mutluluğu görebiliyorum. Bundan dolayı hepinizi tebrik ediyorum” dedi.Kurs Yöneticisi Medine AKOVA  ve öğrencileri yapılan ziyaretten memnun kaldıklarını belirterek İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU ve Müftü Ydr. İbrahim GÜNEŞ'e teşekkür ettiler.

Afyonkarahisar'da Hayır çarşısı
Sinop'ta Il Müftüsü Bektaş, Gazi Ve şehit Aileleri Ile Buluştu