Muş’ta Memur-sen Genel Merkez Kadınlar Komisyonu Bşk. Aydın Ve...

Muş'ta Memur-sen Genel Merkez Kadınlar Komisyonu Bşk. Aydın Ve Beraberindeki Heyetten Imamoğlu'na Ziyaret.

memur-sen genel merkez kadınlar komisyonu bşk. aydın ve beraberindeki heyetten imamoğlu'na ziyaret.

29 Mart 2021 - 18:30

Memur-Sen Genel Merkez Kadınlar Komisyonu Bşk. Sıdıka AYDIN beraberinde Teşkilattan sorumlu Bşk. Yardımcısı ve Diyanet-Sen genel merkez Kadınlar komisyonu Bşk. İlknur KARABULUT ve Eğitim Bir-Sen Genel Merkez Kadınlar Komisyonu  Bşk. Vekili Hatice BAYRAK Muş İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU'nu makamında ziyaret ettiler.Ziyarette konuşan Memur-Sen Genel Merkez Kadınlar Komisyonu Bşk. Sıdıka AYDIN Memur-Sen ailesi ve çalışmaları hakkında İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU'na bilgiler verdi.Sıdıka AYDIN“ Memur-Sen olarak her zaman yanında olduğumuzu ve kurumumuzun yaptığı çalışmalara imkânlarımız dâhilinde her zaman yardımcı olacağımızı sizlere ifade etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU, Memur-Sen ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, sivil toplum kuruluşlarının önemine değinerek; “Muş için yapılacak hayırlı her işte Müftülük olarak bizler de katkıda bulunmaktan gurur duyarız” dedi.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.