Muş’ta şırnak’ta Etkili Hutbe Sunumu Bölge Yarışması...

Muş'ta şırnak’ta Etkili Hutbe Sunumu Bölge Yarışması Düzenlendi.

şırnak’ta etkili hutbe sunumu bölge yarışması düzenlendi.

04 Ağustos 2022 - 18:30

Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen "2022 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında Etkili Hutbe Sunumu Yarışması Bölge Finali Şırnak'ta yapıldı.

Bu kapsamda Şırnak İl Müftülüğünün ev sahipliğinde Geylani Camiinde gerçekleştirilen bölge finalinde 11 il birincisi etkili hutbe okumak için yarıştı.

Diyanet İşleri Uzmanı Ömer Faruk Arslan'ın komisyon başkanlığını yaptığı yarışmada Muş İli Korkut İlçesi Sarmaşık Köyü İmam Hatibi Rahman Kadir Kardaş birinci, Iğdır’dan Ahmet Kör ikinci olurken Van'dan Muhammet Dellal ise üçüncü oldu.

Katılımcılara teşekkür eden Şırnak İl Müftü Yardımcısı İbrahim Sancar, birinci olan yarışmacımız Rahman Kadir Kardaş'a Türkiye Finalinde başarılar diledi.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.