Muş Valisi Doç. Dr. Ilker Gündüzöz, Muş il Müftüsü Lütfü...

Muş Valisi Doç. Dr. Ilker Gündüzöz, Muş il Müftüsü Lütfü Imamoğlu´nu makamında ziyaret Etti.

muş valisi doç. dr. ilker gündüzöz, muş il müftüsü lütfü imamoğlu´nu makamında ziyaret etti.

14 Ekim 2021 - 18:30

Muş Valisi Doç. Dr. İlker GÜNDÜZÖZ, Muş İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU´nu makamında ziyaret etti.

Müftülüğe gelişinde İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU, Mütfü yardımcısı Murat KARANCİ, Şube Müdürü Hamdi YILDIZ ile kurum personeli tarafından karşılanan Vali Gündüzöz, müftülük makamına geçerek bir süre görüşme gerçekleştirdi. Ardından İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU, Muş Valisi Doç. Dr. İlker GÜNDÜZÖZ'e teşriflerinden dolayı memnuniyetini ifade ederek kendilerine teşekkür etti ve Müftülükte yapılan çalışmalar ve yenilikler hakkında bilgi verdi. Vali Gündüzöz, Müftülük Hizmet binasında yapılan çalışmaları ve yenilikleri ziyadesiyle beğendiğini ifade ederek örnek teşkil ettiğini dile getirdi.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı