Rize’de Hafızlık Ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Il...

Rize'de Hafızlık Ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Il Birinciliği Yarışmaları Yapıldı

hafızlık ve kur’an-ı kerim’i güzel okuma il birinciliği yarışmaları yapıldı

11 Mayıs 2022 - 18:55

Başkanlığımız personelinin mesleki ve kişisel yönden kendilerini geliştirmelerini, planlı çalışma alışkanlığı kazanmalarını, hizmet aşkı ve heyecanını kaybetmeden görevlerini cesaretle icra etmelerini ve hizmet süresince kendilerine güven duymalarını sağlamak maksadıyla her yıl “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” kutlama etkinlikleri çerçevesinde din görevlileri arasında çeşitli yarışmalar düzenlenmektedir.

Bu çerçevede ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de Kur’an Kursu Öğreticisi, İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyım unvanlarında görev yapan personel arasında “Hafızlık” ve “Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma” il birinciliği yarışmaları gerçekleştirildi.

11.05.2022 Çarşamba günü Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Hacı Ahmet Erdoğan Camii’nde gerçekleştirilen yarışmalarda;

Hafızlık dalında, Salarha Beldesi Kasarcılar Mahallesi Osman Efendi Kur’an Kursu Öğreticisi Zekeriya Balcı,

Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma dalında ise, Çayeli Uzundere Köyü Merkez Camii İmam-Hatibi Resul Tayfun Kara birinci oldular.

Hocalarımızı tebrik eder, 2 Haziran’da Samsun’da gerçekleştirilecek “Hafızlık”, 9 Haziran’da Tokat’ta gerçekleştirilecek “Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma” bölge yarışmalarında başarılar dileriz.

Bilecik'de Bilecik'te "hayır çarşısı" Kuruldu
Tekirdağ’da Vekâletle Kurban Organizasyonu Tanıtıldı