Siirt Müftülüğün’den Liselere 15 Bin Peygamberimiz Ve Gençlik...

Siirt Müftülüğün’den Liselere 15 Bin Peygamberimiz Ve Gençlik Kitabı

siirt müftülüğün’den liselere 15 bin peygamberimiz ve gençlik kitabı

22 Kasım 2018 - 19:11

Siirt İl Müftülüğü Mevlid-i Nebi haftası münasebetiyle Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm liseleri ziyaret ederek, 15 bin adet ‘Peygamberimiz ve Gençlik’adlı  kitabı dağıttı.

Siirt İl Müftüsü Ahmet Altıok, kent merkezinde bulunan Liseleri ziyaret ederek, Peygamber Efendimiz'in veladeti dolayısıyla "Peygamberimiz ve Genlik" adlı kitabı hediye etti.

Peygamber Efendimiz'in hayatını anlatan kitap dağım programı hakkında konuşan İl Müftüsü Altıok, Gençlerimizin Peygamber efendimiz Hazreti Muhammed'in hayatını daha iyi öğrenebilmesi için "Peygamberimiz ve Gençlik "adlı kitap dağıtımını gerçekleştirdiklerini söyledi.

"Mevlid-i Nebi" Haftası kapsamında çeşitli programlar gerçekleştireceklerini ifade eden Altıok, "23 Kasım 2018 Cuma Saat 15:30’da Turgev Konferans salonunda Diyanet İşleri Başkanlığı  Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Kadir Dinç tarafından ‘Hz. Peygamber ve Gençlik’ konulu konferans verecektir. Konfransın ardından hafta boyunca yapılan yarışmalarda dereceye girenlere ödüller verilecektir. Bugün dağıtımını yaptığımız kitabımızı Diyanet İşleri Başkanlığımız hazırladı. Bu yılki temamız, 'Hazreti Muhammed ve Gençlik' tir.  Bu yılki  programlarımız gençlere yönelik ağırlıklı oldu. Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan kurtarmak ve Kur'an'ı sevdirmek için gayret edeceğiz. Allah'ın rızası için, çocuklarımız bunu hak ettiği için, dinimizin emri olduğu için ve Hazreti Muhammed'in yolu olduğu için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Liselerde öğrenim gören gençlerimize  15  bin kitap dağıtacağız. Programlarımız devam edecek, tüm Vatandaşlarımızı etkinliklerimize bekliyoruz." şeklinde konuştu.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret