Siirt’te Camiye Gelen çocuklara "diyanet çocuk Takvimi"...

Siirt'te Camiye Gelen çocuklara "diyanet çocuk Takvimi" Hediye Edildi

camiye gelen çocuklara "diyanet çocuk takvimi" hediye edildi

31 Aralık 2022 - 19:10

Siirt İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından camiye gelen çocuklara "Diyanet Çocuk Takvimi" hediye edildi.

Camiye gelen çocuklara "Diyanet Çocuk Takvimi" hediye edildi

Siirt  İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu , Ensar Camii imam-Hatibi ve il Diyanet Gençlik merkezi manevi danışmanı Mehmet Ramazan Toprak Ensar Camii görevlilerinin’de hazır bulunduğu etkinlikte öğrencilere Diyanet İşleri Başkanlığının hazırladığı "Diyanet Çocuk Takvimi" hediye edildi.

Ensar Camii imam-Hatibi  ve il Diyanet Gençlik merkezi manevi danışmanı Mehmet Ramazan Toprak Etkinlikle ilgili şunları söyledi:

Bugün saat 10.30'da çevre okullardaki öğrencilere yönelik cami çocuk buluşması tertip edildi. Buluşmaya 75 öğrenci katıldı. Çocuklara peygamber efendimizin hayatından çeşitli kesitler anlatıldı. kitap okumaları yönünde tavsiyelerde bulunuldu. İl müftümüz Sayın Vehap kapıcıoğlu'nun hediyesi olarak diyanet çocuk takvimi takdim edildi. Programın sonunda katılımcıların hepsini ekmek arası köfte ikram edilerek dua ile son buldu.”dedi

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri