Siirt’te Etkili Hutbe Sunumu Yarışması Yapıldı

Siirt'te Etkili Hutbe Sunumu Yarışması Yapıldı

etkili hutbe sunumu yarışması yapıldı

18 Haziran 2021 - 19:10

2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında “Din Görevlileri Etkili Hutbe Sunumu İl Birinciliği Yarışması” Ebul Vefa  Camiinde yapıldı.

Siirt  il Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu’nun jüri başkanlığında Etkili Hutbe Sunumu Yarışmasında Birinciliği Pervari Taş Dibek Camii İmam-Hatibi Mahsun Şık, ikinciliği Şirvan  ilçe Müftülüğünden katılan Rıdvan Aydın, üçüncülüğü ise Kurtalan ilçe Müftülüğünden katılan  Usame Yılmaz elde ettiler.

Yarışmalarda dereceye girenlere İl Müftümüz Vehap Kapıcıoğlu ve Komisyonda görevli diğer Hocalarımız tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Etkili Hutbe Sunumu Yarışmasında Birinci olan Pervari Taş Dibek Köyü Cami İmam-Hatip’i Masun Şık, 1 Ağustos’ta, Hakkari’de yapılacak olan ve 8 İlin katılımıyla bölge yarışmasında Siirt’i temsil edecek.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri