Sinop’ta Hayırsever Ahmet Can’a Tdv’den ’teşekkür...

Sinop'ta Hayırsever Ahmet Can’a Tdv’den 'teşekkür Belgesi'

hayırsever ahmet can’a tdv’den 'teşekkür belgesi'

21 Ekim 2022 - 00:05

Sinop’ta yaşayan ve dairesini Türkiye Diyanet Vakfı'na bağışlayan hayırsever Ahmet Can’a "Teşekkür Belgesi" takdim edildi.

Sinop Ada Mahallesin yıllardır 4-6 Yaş Kur’an Kursu olarak hizmet veren dairesinin Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Sinop Şubesine bağışlamıştı.

Hayırsever Can’ın yapmış olduğu bağışı “Cenabı Hakk kabul etsin” diyen İl Müftüsü Mustafa Düzgüney sözlerine şöyle devam etti: “Bağışlanan bu binada yıllardır 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencilerimiz eğitime devam ediyor. Bu zamana kadar bila bedel bu dairede hizmete devam ettik. Hayırsever Ahmet Bey daireyi vakfımıza bağışladı. Rasülüllah (sav) Efendimiz İnsanoğlu öldüğü zaman bütün amellerinin sevabı sona erer. Şu üç şey bundan müstesnâdır: Sadaka-i câriye, istifâde edilen ilim, kendisine duâ eden hayırlı evlât. Cenabı hak hayrını kabul buyursun amel defteri kapanmayan kullar arasına dahil eylesin.” dedi.

Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti II. Başkanı İhsan Açık imzasıyla gönderilen Teşekkür Belgesi ve hatim setini hayırsever Ahmet Can’a takdim edildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.