Mardin’de Müftü Yardımcısı Zübeyde Zengin Yüksek öğretim...

Mardin'de Müftü Yardımcısı Zübeyde Zengin Yüksek öğretim Yurt öğrencileriyle Bir Araya Geldi

müftü yardımcısı zübeyde zengin yüksek öğretim yurt öğrencileriyle bir araya geldi

20 Ekim 2022 - 18:15

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Yurtlar ve Sosyal Tesisler İktisadi İşletmesi olarak gençliğin barınma ihtiyaçlarının giderilmesi, manevi alanda gençlerimizin yetiştirilmesi ve onların geleceğe hazırlanması amacıyla Yüksek Öğrenim Kız ve Erkek öğrencilerine hizmet vermektedir.

Gençlere huzurlu ve temiz bir ortamda öğrenimlerini sürdürme imkânı sağlamak; bilgi, inanç ve sanat dünyalarını inşa etmelerine rehberlik etmek, misyonuyla hareketle daima onların yanında ve arkasında olan TDV, Mardin Servet İncioğlu Yüksek Öğretim Kız Yurdunun yeni ev sahiplerine tanışma ve kaynaşma programı düzenledi.

İl Müftü Yardımcımız Zübeyde Zengin ve İl Müftülüğümüz ADRB ve Gençlik Koordinatörü Azize Işıkhan, (TDV) Mardin Servet İncioğlu Yüksek Öğretim Kız yurdunda öğrenciler bir araya gelerek tanışma ve kaynaşma programına katıldı.

Yapılan konuşmaların ardından Yurt Yöneticisi Betül Apak bu programdan memnuniyetini dile getirerek hocalarımıza teşekkür etti.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.