Sivas’ta Adrb Personeline Yönelik Seminer Düzenlendi

Sivas'ta Adrb Personeline Yönelik Seminer Düzenlendi

adrb personeline yönelik seminer düzenlendi

29 Eylül 2021 - 00:10

Sivas İl Müftülüğü bünyesinde açılan Aile ve Dinî Rehberlik Bürosu (ADRB) personellerine yönelik “Kadına Yönelik Şiddetti Önleme” konu başlığı altında seminer verildi.

'Sivas İl Müftülüğü ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü işbirliği ile halkımızın özellikle aile ve aile bireyleri ile ilgili dinî içerikli sorunlarının çözümüne katkı sağlamak, Aile bireylerine sosyal, ekonomik ve kültürel değişimler sonucu karşı karşıya kaldığı riskler ve yeni sorun alanları karşısında güçlendirmek için manevi destek hizmeti sunmak için çalışmalar yürütülmekte.'

Sivas Valiliğinin Eğitim, Kamu Kurum ve Kuruluşlarca Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele konulu genelgesi çerçevesinde Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Personeli Aile Danışmanı Sosyolog Zeki Kaya, ADRB personeline yönelik “Kadına Yönelik Şiddetti Önleme” konu başlığı altında bir seminer düzenledi.

Sivas İl Müftülüğü toplantı salonunda gerçekleşen programda Sosyolog Kaya, “Kadına Yönelik Şiddetti Önleme” temasıyla bir sunum yaparak personeli bilgilendirdi.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.