Sivas’ta Gençlik Sevdalıları, Istişare Toplantısında Bir...

Sivas'ta Gençlik Sevdalıları, Istişare Toplantısında Bir Araya Geldi

gençlik sevdalıları, istişare toplantısında bir araya geldi

31 Mart 2022 - 00:10

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri ve kadın vaizler, Sivas İl Müftülüğü Kadın Gençlik Koordinatörlüğünce düzenlenen Gençlik Çalışmaları İstişare Toplantısında bir araya geldi.

"Gençlik Çalışmaları" kapsamında Sivas İl Müftülüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle gençlere yönelik bir çok etkinlik ve çalışmalar birlikte yürütülüyor.

Bu kapsamda İl Müftülüğü Kadıburhanettin Kur'an Kursu ve Eğitim Merkezinde düzenlenen toplantıda bir araya gelen kadın din kültürü öğretmenleri ve vaizler gençlere yönelik yapılan faaliyet ve çalışmalar hakkında bilgi paylaşımı yaptı.

Toplantının son bölümüne katılan İl Müftüsü Remzi Pehlivan, gençlik çalışmaları hakkında katılımcılardan bilgi aldı. Gençlik çalışmalarında ortak akıl ve hareketle daha hızlı yol alınabileceğini söyleyen Müftü Pehlivan, Diyanet Kadın Gençlik Koordinatörlüğüne ve toplantıya katılım sağlayan din kültürü öğretmenlerine teşekkür etti.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri