Sivas’ta Ilahiyat öğrencileri Il Müftülüğünde Staja...

Sivas'ta Ilahiyat öğrencileri Il Müftülüğünde Staja Başladı

ilahiyat öğrencileri il müftülüğünde staja başladı

26 Temmuz 2022 - 00:10

Üniversite öğrencilerine yönelik başlatılan "Ulusal Staj Seferberliği" projesi kapsamında Sivas ve farklı illerde eğitim gören 13 İlahiyat öğrencisi Sivas İl Müftülüğünde 4 hafta sürecek staja programına başladı.

Öğrenciler staj programı çerçevesinde, İl Müftülüğü hizmetleri, vaaz irşat programları, cami ve Kur’an kursu hizmetleri hakkında bilgi edinerek eğitimleriyle birlikte mesleki kazanımlar elde edecek.

Staj programının ilk gününde öğrencilerle bir araya gelen İl Müftüsü Vekili Ünal Tan, öğrencilere staj eğitiminde başarılar dileyerek;”İş yaşamını mezun olmadan önce deneyimleyebilmeniz başarı çıtanızı daha da arttıracaktır. İleride sizleri Diyanet mensubu olarak da buralarda ağırlamak isteriz. İl Müftülüğümüzün kapıları sizlere her zaman açıktır. Burada Diyanet İşleri Başkanlığımızı ve buna bağlı olarak İl Müftülüğümüzü yakından tanıyacaksınız. “ diye konuştu.

Sivas İl Müftülüğünde 20 iş günü süresince staj eğitimi yapacak olan öğrenciler İl Müftülüğünün çalışmalarını yerinde inceleyerek deneyim kazanacaklar.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri