Sivas’ta Tashih-i Huruf Kursu Bitirme Sınavı Gerçekleşti

Sivas'ta Tashih-i Huruf Kursu Bitirme Sınavı Gerçekleşti

tashih-i huruf kursu bitirme sınavı gerçekleşti

09 Nisan 2021 - 00:10

Sivas İl Müftülüğü bünyesinde 2020 - 2021 eğitim öğretim yılı döneminde açılan Tashih-i Huruf kursunda eğitim alan 26 din görevlisi bitirme sınavına katıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığınca, Kur'an kursu ve cami hizmetlerini yürüten personelin bilgi ve becerilerini geliştirmek, Kur'an-ı Kerim'i güzel bir eda ile okumalarını sağlamak amacıyla açılan ve 6 ay süren kursa İl ve İlçelerde görev yapan 26 din görevlisi katılmaya hak kazandı.

Sivas İl Müftülüğü Kadıburhaneddin Kur’an Kursu ve Eğitim Merkezinde 6 aylık Tashih-i Hurf Kursunu tamamlayan din görevlileri, Diyanet İşleri Başkanlığının belirlediği komisyon karşısında kurs bitirme sınavına katıldı.

Sınavı başarıyla tamamlayan din görevlileri bitirme belgesi almaya hak kazanacak.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...