Terörle Mücadele Ve Vazife Kahramanları şehit Ve Gazi Aileleri...

Terörle Mücadele Ve Vazife Kahramanları şehit Ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Emrullah Aktaş, Muş Il Müftüsü Ibrahim Halil Demir'i Makamında Ziyaret Etti.

terörle mücadele ve vazife kahramanları şehit ve gazi aileleri dayanışma derneği genel başkanı emrullah aktaş, muş il müftüsü ibrahim halil demir'i makamında ziyaret etti.

26 Ekim 2022 - 18:30

Terörle Mücadele ve Vazife Kahramanları Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Emrullah Aktaş, Muş İl Müftüsü İbrahim Halil Demir'i  makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muş İl Müftüsü İbrahim Halil Demir, “Ülke bütünlüğümüze, birlik ve beraberliğimize saldıranlara karşı mücadele veren tüm gazilerimize sağlıklı ömürler tüm şehitlerimize de rahmet diliyorum. Bu ülkeyi, canlarını gözünü kırpmadan veren Terörle Mücadele ve Vazife Kahramanları ile şehit ve gazilerimize borçluyuz. Şehit ailelerimize ve gazilerimize kapımız her daim açıktır” dedi.

Dernek faaliyetleri hakkında Demir’i bilgilendiren ,Terörle Mücadele ve Vazife Kahramanları  Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Emrullah Aktaş, İl Başkanı  Nadir Koçlardan ve heyeti, İl Müftüsü İbrahim Halil Demir’in şehit aileleri ve gaziler konusundaki hassasiyetini önemli bulduklarını kaydederek, desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Ziyaret, İl Müftüsü Demir'in Terörle Mücadele ve Vazife Kahramanları  Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Aktaş'a, Kur'an-ı Kerim hediye etmesi ile sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri