Tokat’da 2021-2022 Eğitim-öğretim Döneminde Kuran Kurslarımız...

Tokat'da 2021-2022 Eğitim-öğretim Döneminde Kuran Kurslarımız öğrencilerini Bekliyor.

2021-2022 eğitim-öğretim döneminde kuran kurslarımız öğrencilerini bekliyor.

03 Eylül 2021 - 00:30

    Diyanet İşleri Başkanlığımız, vatandaşlarımızın Kur’anı Kerim’i öğrenmeleri, tefsir, hadis ve  ahlak gibi konulardaki dini bilgilerini geliştirmeleri amacıyla geçmişten bugüne kurslar düzenlemektedir. 2021-2022 eğitim öğretim döneminde de  “Gencim Yaşlıyım Deme, Kur’an Öğren Bu Sene” temasıyla Kur’an Kurslarımız öğrencilerini bekliyor.
    13 Eylül’de pandemi koşullarına ve şartlarına uygun olarak eğitime başlayacak  Kur’an Kurslarımıza: “4-6 yaş çocuklar, ev hanımları, çalışanlar, engelliler ve gençler” katılabilmektedir. Eğitime katılmak isteyen vatandaşlarımız 6-20 Eylül tarihleri arasında camii görevlilerimize ve Kur’an Kurslarımıza müracaat ederek kayıt olabilmektedir.
 Tokat İl Müftüsü Abdullah Pamuklu konuyla ilgili olarak:    “Sizin en hayırlınız, Kur'ân'ı öğrenen ve öğreteninizdir.” hadis-i şerifi buyruğunca genç, yaşlı demeden bütün vatandaşlarımızı sahih dini bilgiyle buluşacağı bu ilim yolculuğuna davet ediyoruz." dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...