Tokat’da Büyükler Küçüklerle Iftihar Ediyor’ Temalı Program...

Tokat'da Büyükler Küçüklerle Iftihar Ediyor' Temalı Program Gerçekleştirildi

büyükler küçüklerle iftihar ediyor' temalı program gerçekleştirildi

12 Ekim 2022 - 00:30

BÜYÜKLER KÜÇÜKLERLE İFTİHAR EDİYOR' TEMALI PROGRAM GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Tokat Müftülüğü ile TDV KAGEM Tokat şubesi tarafından Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Huzurevinde kalan büyüklerimiz ve Malkayası Hafızlık Kur'an Kursu öğrencilerimizin bir araya geldiği "Büyükler Küçüklerle İftihar Ediyor" temalı program gerçekleştirildi.

Tokat Müftülüğü ile TDV Kagem Tokat Şubesi tarafından düzenlenen programa İl Müftü Yardımcısı Cabir Çelik, Din Hizmetleri Uzmanları Mehmet Emin Kılıç, Murat Kaya, Kadir Yücel, Vaize Hacer ŞahinYıldız, Kur'an Kursu Öğreticileri, KAGEM Gönüllüleri, Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı huzurevinde kalan büyüklerimiz ve Malkayası Hafızlık Kur'an Kursu öğrencilerimiz katıldı.

Programda konuşan İl Müftü Yardımcısı Cabir Çelik, Programa katılan büyüklerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederek, birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Peygamber Efendimizin bir hadisinde, “Büyüklerine saygı, küçüklerine sevgi göstermeyen bizden değildir” buyurduğunu hatırlatan Çelik, "Birbirimize saygı göstereceğiz ki; huzur içerisinde yaşayacağız. Dolayısıyla bu programda büyükler ve küçükleri bir arada görmek mutlulukların en güzelidir” dedi.

Program büyüklerimiz ve öğrencilerimizin birlikte yaptığı etkinlikler ve karşılıklı hediyelerin takdimiyle son erdi.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı