Tokat’da “camiyi Seviyoruz,namazla Buluşuyoruz” Yarışması...

Tokat'da “camiyi Seviyoruz,namazla Buluşuyoruz” Yarışması ödül Programı

“camiyi seviyoruz,namazla buluşuyoruz” yarışması ödül programı

07 Şubat 2020 - 00:32

Bahçelievler Camiinde düzenlenen törende Diyanet İşleri Başkanlığı ve İl Müftülüğünün “Camiyi Seviyoruz Namazla Buluşuyoruz” adlı projesi kapsamında yarışmaya katılan öğrencilere İl Müftümüz Ömer Faruk Bilgili tarafından ödülleri verildi.

İl Müftümüz Ömer Faruk Bilgili Yatsı namazından önce öğrencilere ve cemaate vazu nasihatte bulunarak bu projenin Öğrencilerin cami ile irtibatlarının devam etmesini sağlamak ve namaz alışkanlığı kazandırmak olduğunu; Başkanlığımızın, camilerin asli fonksiyonunun ibadethane olmasının yanında, birer eğitim-öğretim mekânı ve sosyal, kültürel faaliyetlerin merkezi olarak kullanılmasını sağlamak amacıyla birçok hizmet gerçekleştirdiğini belirterek Cami Din görevlileri Yakup UÇMAZ’a, Hamza DAL’a, dernek başkanı Şaban Babur’a ve Cami cemaatine bu güzel organizasyondan dolayı teşekkür etti.

Namazdan sonra Cami din görevlisi Yakup UÇMAZ da vakit ayırıp programa teşrif buyuran İl Müftümüz Ömer Faruk Bilgili’ye şükranlarını arz ettikten sonra öğrencilerin camiye günde beş vakit namaza gelerek dua ve sureleri ezberlediklerini belirterek cami cemaatine de bu süre zarfında çocuklara gösterdikleri sabır, ilgi alaka ve nakdi yardımlarından dolayı teşekkür etti. Program sonunda öğrencilere madalyaları ve hediyeleri takdim edildi.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret