Tokat’da Hafız öğrencimizin örnek Başarısı

Tokat'da Hafız öğrencimizin örnek Başarısı

hafız öğrencimizin örnek başarısı

15 Aralık 2020 - 00:30

Tokat Merkez Behzat-ı Veli İmam Hatip Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Hafız Salih Emir ALTINTAŞ, okuma azmiyle dikkat çekiyor. İlkokulu Reşadiye’nin Çakmak köyünde okuyan Salih Emir, 5. Sınıfta küçük yaşına rağmen köyünden ve ailesinden ayrılarak Tokat Merkez Behzat-ı Veli İmam Hatip Ortaokuluna kayıt yaptırdı. Bir taraftan okuluna devam ederken Milli Eğitim Müdürlüğü ile İl Müftülüğü iş birliğinde yürütülen “örgün eğitimle birlikte hafızlık” projesi kapsamında Molla Hüsrev Yatılı Kur’an Kursunda hafızlık yapmaya başladı. 12 ay gibi kısa bir sürede hafızlığını tamamlayarak hafızlık icazet belgesini aldı ve Hafızlar kervanına katıldı.
Salih Emir, salgın süreciyle birlikte ara verdiği okuluna uzaktan eğitimle eba canlı derslerine katılarak devam etmekte. Aynı zamanda dağda keçileri otlatarak ailesine yardım eden Hafız Salih Emir, dağda keçileri otlatırken hem eba canlı derslerini takip etmekte hem de hafızlığnı pekiştirmek için ezberine devam etmektedir. Salih'in bu azmi ulusal haber ekranlarına taşınarak akranlarına  güzel örnek oldu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu Imam Hatip Okulları Arası "genç Muhafızlar Hafızlık Bölge Yarışması" ödül Törenine Katıltı.
Afyonkarahisar'da Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu Imam Hatip...
Sivas'ta Müftülük Gençlere üç Günlük Izcilik Kampı Düzenledi
Sivas'ta Müftülük Gençlere üç Günlük Izcilik Kampı...