Tokat’da Il Müftümüzün "dünya Engellliler Günü...

Tokat'da Il Müftümüzün "dünya Engellliler Günü "ziyareti

il müftümüzün "dünya engellliler günü "ziyareti

04 Aralık 2020 - 00:30

 

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle İl Müftümüz Abdullah PAMUKLU,ailelerinde engelli bulunan personele ziyarette bulundu.
  Tokat Merkez Alipaşa Camii İmam Hatibi Ahmet KILIÇ' ı evinde ziyaret eden İl  Müftüsü PAMUKLU,uzun süredir tedavi gören ve bakıma ihtiyacı olan babasıyla yakından ilgilenerek babasına karşı evlatlık görevini yerine getiren İmam Hatip Ahmet KILIÇ'a  ve onun şahsında engelli kardeşlerimize karşı gerekli sorumlulukları yerine getiren bütün vatandaşlarımıza teşekkür etti.İl Müftümüz PAMUKLU,ziyarette “her insanın farklı sebeplerden dolayı her an engelli olabileceğinin bilincinde olarak engelli kardeşlerimize karşı duyarlılık ve sorumluluk bilinciyle davranması, insan olmanın doğal bir sonucudur.Şu bir gerçektir ki;zayıflara, yetimlere, kimsesizlere, yaşlılara, engellilere ve çevreye bakış,ahlaklı ve erdemli bir toplumun en temel göstergelerinden birisidir”dedi.
      İl Müftüsü Abdullah PAMUKLU,ziyaret esnasında bir hafta içerisinde  iki amcasını ve eşinin amcasını kaybeden İmam Hatip Ahmet KILIÇ'a taziye dileklerini de iletti.
     Ahmet KILIÇ, bu anlamlı günde kendilerini unutmayarak ziyarete gelen ve acılarını paylaşan İl Müftümüz Abdullah PAMUKLU'ya teşekkür etti.
    İl Müftümüzün "3 Aralık Dünya Engelliler Günü"münasebetiyle gerçekleştirdiği ziyarette kendisine İl Müftü Yardımcısı Cabir ÇELİK ve Pazar İlçe 
Müftüsü Haydar HÖYÜK eşlik etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı