Tokat’da Il Müftüsü Abdullah Pamuklu’dan Il Sağlık Müdürü...

Tokat'da Il Müftüsü Abdullah Pamuklu'dan Il Sağlık Müdürü Dr.ömer Nergiz’e Hayırlı Olsun Ziyareti

il müftüsü abdullah pamuklu'dan il sağlık müdürü dr.ömer nergiz’e hayırlı olsun ziyareti

16 Aralık 2021 - 00:30

İL MÜFTÜSÜ ABDULLAH PAMUKLU'DAN İL SAĞLIK MÜDÜRÜ DR.ÖMER NERGİZ’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İl Müftüsü Abdullah Pamuklu, Tokat Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut Özdemir, Çevre Şehircilik ve İklimlendirme İl Müdürü Ali Yılmaz ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar, Tokat İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Dr. Ömer Nergiz’i ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette İl Müftüsü Abdullah Pamuklu: “Son 2 senedir zorlu bir pandemi sürecinden geçiyoruz. Bu sürecin sağlıklı bir şekilde yönetilmesinde sizlerin ve kurumunuz çatısı altında görev yapan personelin çok büyük emekleri vardır. Bu bağlamda sağlık alanında Tokat halkımız için yapacağınız plan ve projelerin hayırlı olmasını diliyor, yeni görevinizde başarılar diliyorum dedi.”

İl Sağlık Müdürü Dr. Ömer Nergiz, İl Müftüsü Abdullah Pamuklu ve beraberindeki heyetin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri