Tokat’da Il Müftüsü Abdullah Pamuklu Vekaletle Kurban Standını...

Tokat'da Il Müftüsü Abdullah Pamuklu Vekaletle Kurban Standını Ziyaret Etti

il müftüsü abdullah pamuklu vekaletle kurban standını ziyaret etti

07 Temmuz 2021 - 00:30

2021 yılı vekaletle Kurban Organizasyonu kapsamında Tokat İl Müftülüğü Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Tokat Şubesi iş birliğinde vatandaşlarımıza daha kolay hizmet verebilmek adına Cumhuriyet meydanında ve Delikkapı Camii önünde stant açtı.
Stant çalışmalarını yerinde incelemek ve yapılan faaliyetler hakkında bilgi almak amacıyla İl Müftüsü Abdullah PAMUKLU, Müftü yardımcısı Cabir ÇELİK ve vakıf görevlileri Vekaletle Kurban Organizasyonu standını ziyaret etti.
Ziyarette İl Müftüsü PAMUKLU,  'Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş' sloganıyla vekalet yoluyla kurban bağış kampanyasının başladığını söyleyerek vekalet yoluyla kurban bağışında bulunmak isteyen vatandaşların bağışları kurulan stantlardaki görevlilere makbuz karşılığında, İl Müftülüğüne müracaat ederek veya TDV’nin İnternet sitesi üzerinden vekalet yoluyla kurban bağışı yapabileceklerini söyledi.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı