Tokat’da Il Müftüsü Pamuklu Togü Kariyer Fuarı Açılış...

Tokat'da Il Müftüsü Pamuklu Togü Kariyer Fuarı Açılış Programına Katıldı

il müftüsü pamuklu togü kariyer fuarı açılış programına katıldı

24 Mayıs 2022 - 00:30

İL MÜFTÜSÜ PAMUKLU TOGÜ KARİYER FUARI AÇILIŞ PROGRAMINA KATILDI

Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesi, sponsorların katkılarıyla 23-24 Mayıs tarihlerinde 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezinde üniversite öğrencilerine yönelik kariyer fuarı düzenledi.

Düzenlenen bu fuarla üniversite öğrencilerinin, kariyer ve işe alım mülakatları, iş-staj başvuruları ve iş dünyası hakkında bilgi sahibi olmaları amaçlanmaktadır.

23 Mayıs Pazartesi günü açılışı yapılan TOGÜ Kariyer Fuarı açılış programına, Tokat Valisi Sn. Numan Hatipoğlu, Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, İl Müftüsü Abdullah Pamuklu, il protokolü, kurum amirleri ve üniversite ögrencileri katıldı.

Fuarda, birçok kurum ve kuruluş stant açarak, kendi kurumlarının çalışmaları ve faaliyetleri hakkında öğrencilere bilgi aktarımı sağladılar. Tokat İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Tokat Şubesi de fuarda açtığı stant ile kurumun çalışmaları ve gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında öğrencilere bilgi verdi. Ayrıca açılan stant’a Diyanet İşleri Başkanlığının tefsir, hadis, siyer gibi birçok alandaki yayınları ve aylık yayınlanan aile, çocuk, geçerken dergileri de getirilerek tanıtımı yapıldı.

İl Müftüsü Abdullah Pamuklu, açılış programı sonrası Tokat İl Müftülüğü ve TDV tarafından açılan stantı ziyaret ederek, gelen öğrenci ve katılımcılarla sohbet etti.

Tokat Valisi Sn. Numan Hatipoğlu, Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Bahri Bostancı ve beraberindeki heyet, Tokat İl Müftülüğü ve TDV Tokat Şubesi tarafından açılan standı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Sn. Numan Hatipoğlu TDV Anı Defterine duygu ve düşüncelerini yazmasının ardından ziyaret sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri