Tokat’da Proje Imam Hatip öğrencileri Için Zarifçe Bir Dokunuş

Tokat'da Proje Imam Hatip öğrencileri Için Zarifçe Bir Dokunuş

proje imam hatip öğrencileri için zarifçe bir dokunuş

09 Kasım 2022 - 00:30

PROJE İMAM HATİP ÖĞRENCİLERİ İÇİN ZARİFÇE BİR DOKUNUŞ

Tokat Mehmet Akif Ersoy Proje İmam Hatip Hafızlık Ortaokulu'nda "Geleceğin Hafızlarına Nebevi Metodla Zarifçe Bir Dokunuş" projesi hayata geçirildi.

İl Müftüsü Abdullah Pamuklu, bu proje kapsamında eğitim gören hafız öğrencileri ziyaret etti.

Hafızlık sınıfı öğrencilerine uygulanan bu projede, öğrencilere hafızlık derslerinin yanında kişisel gelişimlerine de katkı sağlayacak "ahşap yakma, ahşap boyama, taş süsleme, takı tasarım,şan, ses ve makam eğitimi, Kur'an tematik eğitimi, dikiş nakış, hüsn-ü hat, ebru sanatı, işaret dili ve adab-ı muaşeret" gibi birçok eğitimler de veriliyor.

İl Müftüsü Abdullah Pamuklu'nun eşi Göksel Pamuklu hanımefendinin koordinesinde başlayan ve Proje Hafızlık Yöneticisi Züleyha Kaya'nın yürüttüğü bu proje ile hafız adayı bir öğrencinin, hafızlığını bitirdiğinde sadece bir hafız olmaktan öte sesini iyi kullanabilen, bir sanat icra edebilen, hafızlığın ağırlığını taşıyabilen ve bulunduğu ortamlarda örnek oluşturabilecek bir hafız olması amaçlanıyor.

Kişisel gelişim kursları sayesinde büyük bir ilerleme kaydeden hafız öğrenciler, Göksel Pamuklu Hanımefendiye ahşap yakma tekniği ile hazırladıkları tabloyu hediye ettiler.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı