Tokat Kyk Gazi Osman Paşa Yurdundan Il Müftüsü Abdullah...

Tokat Kyk Gazi Osman Paşa Yurdundan Il Müftüsü Abdullah Pamuklu’ya Ziyaret

tokat kyk gazi osman paşa yurdundan il müftüsü abdullah pamuklu’ya ziyaret

22 Ekim 2022 - 00:30

TOKAT KYK GAZİ OSMAN PAŞA YURDUNDAN İL MÜFTÜSÜ ABDULLAH PAMUKLU’YA ZİYARET

Tokat KYK Gazi Osman Paşa Yurdu Müdürü Ömer Meletlioğlu, Manevi Rehberlik ve Danışmanı Abdulkadir Yıldız ve beraberindeki üniversite öğrencileri İl Müftüsü Abdullah Pamuklu’yu makamında ziyaret etti.

Hoşgörü, sevgi ve saygı gibi birçok alanda topluma örnek olan Mevlana Celaleddin Rumi'nin hayatından ve özlü sözlerinden bahsederek konuşmasına başlayan İl Müftüsü Abdullah Pamuklu, toplum olarak değerlerimizin neler olduğu ve yaşantımızın nasıl olması gerektiği konularında Mevlana’nın hayatından, Kur'an-ı Kerimden ve Peygamber Efendimiz (s.a.v)'in sünnetinden örnekler vererek gençlere önemli mesajlar verdi.

İl Müftüsü Abdullah Pamuklu, Tokat KYK Gazi Osman Paşa Yurdu Müdürü Ömer Meletlioğlu, Manevi Rehberlik ve Danışmanı Abdulkadir Yıldız ve beraberindeki üniversite öğrencilerine, gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Ziyaret üniversite öğrencilerinin İl Müftüsü Abdullah Pamuklu’ya çiçek takdimi ile sona erdi.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri