Tokat’ta 2021 Yılı Yaz Kur’an Kursları Açılış Programları...

Tokat’ta 2021 Yılı Yaz Kur’an Kursları Açılış Programları Yapıldı

tokat’ta 2021 yılı yaz kur’an kursları açılış programları yapıldı

08 Temmuz 2021 - 00:30

Tokat İl/ İlçe Müftülüklerine bağlı Kuran Kursu ve Camilerde yaz Kur'an Kursları başladı.
Dervişağa Camii’nde ve Parakende Kur’an Kursu’nda Covid-19 tedbirlerine uyularak gerçekleştirilen Yaz Kur`an Kursu Açılış Programları'na İl Müftüsü Abdullah PAMUKLU, İl Müftü yardımcıları Halime BAYRAM, Cabir ÇELİK, çok sayıda öğrenci ve veliler katıldı.

Programlar Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahiler, şiirler ve 4-6 yaş grubu öğrencilerin gösterileriyle başladı. Ardından açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Müftüsü Abdullah PAMUKLU, “Pandemi dolayısıyla uzun süredir kapalı olan kurslarımız 5 Temmuz itibariyle açılmış bulunmaktadır. Yaz Kur'an kurslarımız çocuklarımızın tatil dönemini değerlendirebileceği en iyi imkandır. Çocuklarımızın karakter gelişimi, özellikle görerek ve uygulayarak öğrenme açısından önemli bir fırsattır. İnşaallah bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağız. Öncelikli amacımız dinimizi sevdirmek, sonra öğretmektir. Bir çocuk camiyi sevdiği zaman bütün hayatını cami eksenli yaşar” dedi.

Sonrasında başkanlığımız tarafından gerçekleştirilen Yaz Kur'an Kursları açılış programı izlendi. Programın sonunda kurslarımızda öğrenciler için hazırlanan ikram ve hediyeler dağıtıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri