Van’da Il Müftülüğümüzde Ortaokul öğrencileri Arası Resim...

Van'da Il Müftülüğümüzde Ortaokul öğrencileri Arası Resim Ve Kompozisyon Yarışmasında Dereceye Girenlere ödülleri Verildi

il müftülüğümüzde ortaokul öğrencileri arası resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi

13 Haziran 2019 - 00:56

Diyanet İşleri Başkanlığı talimatları gereğince 2019 yılı Ramazan teması olarak belirlenen “Ramazan ve İnfak” konusu çerçevesinde Van İl Müftülüğünce ortaokullar arası resim ve kompozisyon olmak üzere iki kategoride düzenlenen İl yarışmalarına İlçe birincileri olan öğrenciler katıldı.

Yarışma 31 Mayıs 2019 tarihinde İl Müftülüğü Konferans salonunda gerçekleştirildi. Yarışmaya kompozisyon dalında 8 İlçe, resim dalında 11 ilçe birincileri katıldı. Yarışmada dereceye giren öğrenciler için düzenlenen ödül töreni İpekyolu İlçe Müftüsü ve aynı zamanda İl Müftü yardımcısı V. Sacit Emiri’nin selamlama konuşmasıyla başladı. Yarışmada dereceye girip kompozisyon dalında Edremit İlçesi Özel Hürriyet Eğitim Kurumları Ortaokul öğrencisi Zülal Demirbaş birinci olurken, resim dalında Edremit Anadolu İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Fatma Gül Yurtseven birinci oldu.

Birinci olan öğrencilere yarım altın ve kitap seti, ikinci ve üçüncü olan öğrencilere çeyrek altın ve kitap seti, ailelerine ve öğretmenlerine çeşitli hediyeler takdim edildi.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret