Van’da Il Müftümüze Babalar Günü Sürprizi

Van'da Il Müftümüze Babalar Günü Sürprizi

il müftümüze babalar günü sürprizi

21 Haziran 2020 - 00:55

Vanlı minik kardeşlerimiz, Van’da ilk babalar gününü geçiren il müftümüz Sayın Ömer Keskin’i makamında ziyaret ederek babalar gününü kutladılar. Minik kardeşlerimiz Meryem ve Muhammed Mirac İl Müftümüze çiçek takdim etiller.

İl Müftümüz çocukların bu güzel davranışlarından dolayı kendilerine ve ailelerine teşekkür etti. Çocuklarla bol bol sohbet eden ve çikolata ikram eden il Müftümüz; çocuklara malum salgından dolayı bu sene yüz yüze yaz kuran kurslarının olmayacağını, uzaktan eğitimle Diyanet TV’nin yaz kuran kurslarına kayıt yapmalarını ve ders programlarını takip etmelerini istedi. Daha sonra minik kardeşlerimiz müftü yardımcımız Sayın Sacit Emiri’yi de ziyaret ederek babalar gününü kutlayıp gül takdim etiller. Müftü yardımcımız çocuklara ve ailelerine bu güzel hareketlerinden dolayı teşekkür etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...