Van’da Kur’an Kursu öğrencileri Kur’an’ı En Güzel...

Van'da Kur’an Kursu öğrencileri Kur'an'ı En Güzel şekilde Okumak Için Yarıştı

kur’an kursu öğrencileri kur'an'ı en güzel şekilde okumak için yarıştı

18 Ağustos 2022 - 00:55

Van İl Müftülüğü, Kur’an kurslarına katılımı artırmak, hafızlık eğitimini ve Kur’an-ı Kerim'i yüzünden güzel okumaya teşvik etmek amacıyla, Kur’an kurslarında okuyan öğrencilere yönelik "Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma ve Hafızlık Yarışması" düzenledi.

İl Müftü Yardımcısı Melike Seyitoğlu Özkan başkanlığındaki komisyon üyelerinin değerlendirmeleri sonucunda yarışmaya katılan öğrenciler arasından Kur'an-ı Kerim’i güzel okuma yarışmasında kızlar kategorisinde; İpekyolu İlçesinden Kübra Polat birinci, Çaldıran İlçesinden Zelal Karakoç ikinci, Muradiye İlçesinden Fatma Kunduk üçüncü oldu.

Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışması erkekler kategorisinde; Özalp İlçesinden Abdulsamet Dinler birinci, Gürpınar İlçesinden Habip Köse ikinci oldu.

Hafızlık yarışması kızlar kategorisinde; İpekyolu İlçesinden Erva Çakar birinci oldu.

Yarışma sonunda öğrencilere ödülleri İl Müftü Vekili Sacit Emiri tarafından verildi.

Komisyon başkanı İl Müftü Yardımcısı Özkan yarışmaya katılan bütün öğrencilere teşekkür ederek konuşmasında “Yarışmaya katılan öğrencilere öğreticilerine ve velilerine teşekkür ediyorum. Birinci olan öğrencilerimiz ilimizi temsilen bölgede yarışmaya katılacaklarını” söyleyerek öğrencilere başarılar diledi.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret