Van’da Tanışma Ve Istişare Toplantısı

Van'da Tanışma Ve Istişare Toplantısı

tanışma ve istişare toplantısı

19 Ağustos 2022 - 00:55

Van İl Müftüsü, ilçe müftüleri ve müdürleriyle ‘Tanışma ve İstişare’ toplantısında bir araya geldi.

“İl Müftüleri Kararnamesi” kapsamında Van İl Müftüsü olarak atanan ve görevine başlayan Dr. Mehmet Sırrı Şık ilk toplantısını ilçe müftüleri ve müdürleri ile müftülük toplantı salonunda yaptı.

İl Müftüsü Dr. Şık’ın başkanlığında düzenlenen toplantıya il müftü yardımcıları, ilçe müftüleri ve şube müdürleri katıldı.

Gerçekleştirilen Ağustos ayı mutat toplantı, Müftü Dr. Şık’ın başkanlığında ilk olma hasebiyle toplantı tanışma ve istişare ile başladı. Ardından personel, din hizmetleri, eğitim hizmetleri, cami ve Kur’an kursların durumu hakkında genel değerlendirme yapılarak sorunlar ve çözümü hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret