Van’da Yaz Kur’an Kursları Kapanış Programı Düzenlendi

van’da yaz kur’an kursları kapanış programı düzenlendi

10 Ağustos 2023 - 00:55

Van İl Müftülüğü ve merkez ilçelerin katılımı ile geleneksel hale gelen "Yaz Kur’an Kursları Kapanış Programı" gerçekleştirildi.

Van İl Müftülüğü ve merkez ilçe müftülükleri tarafından öğrencilere yönelik 2023 yılı Yaz Kur’an Kursu kapanış programı düzenlendi.

Van Merkez ilçelerdeki Yaz Kur’an Kurslarında eğitim gören öğrenciler ve öğreticileri Merkez Yukarı Norşin Cami’inde düzenlenen Yaz kursları kapanış programında bir araya geldiler.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programa İl Müftüsü Mehmet Sırrı Şık, İl Müftü Yardımcısı Melike Seyitoğlu Özkan, Merkez İlçe Müftüleri, kurum personeli, din görevlileri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Doyasıya eğlenen minik öğrenciler tarafından okunan ilahilerle program tamamlandı.

Van Büyükşehir Belediyesinin katkıları ile öğrenicilere tişört, şapka, dondurma ve su ikramının ardından program sona erdi.

Uganda Uyruklu Rechel ığdır'da Müslüman Oldu
Kütahya'da şehit Sözleşmeli Er Rıdvan Gürsoy Ebediyete Uğurlandı
Kütahya'da şehit Sözleşmeli Er Rıdvan Gürsoy Ebediyete...