Yeşilay Haftası Münasebetiyle Tokat Müftülüğü’nden Bir Dizi...

Yeşilay Haftası Münasebetiyle Tokat Müftülüğü’nden Bir Dizi Program

yeşilay haftası münasebetiyle tokat müftülüğü’nden bir dizi program

10 Mart 2021 - 00:30

Tokat İl Müftülüğü Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörlüğü tarafından Yeşilay haftasında bağımlılık konusuna dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla bir dizi program düzenlendi.
İlk program,Tokat Müftülüğü Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörü Vaiz Elif ONAY tarafından, 4-6 yaş Kur’an Kurslarında eğitim gören öğrencilerin velilerine yönelik “Dijital Çocuk” konusu çevrimiçi olarak yapıldı.
Ardından, İlimizde görev yapan Kur’an Kursu Öğreticilerine yönelik “Bağımlılık ve Din” konulu konferans çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.
     Son olarak 08.03.2021 tarihinde saat:20:30’da “Bağımlılıklar Çağının Bağımlılıkları” konulu progam Çorum İl Müftülüğü Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörü Vaiz Kemal DEMİRDEN’in katılımıyla İl Müftülüğü resmi sosyal medya hesabından canlı olarak paylaşıldı. Bu alanla ilgili çalışmaları ile tanınan Vaiz DEMİRDEN,bağımlılığın tarifi, çeşitleri ve dini boyutları hakkında bilgiler verdi.
Gençlerin fikir ve zihin dünyalarının sağlam inanç ve manevi değerlerle temellendirilmesi, toplumun ruhen, bedenen sıhhatli gençlerle ayakta durması ve her türlü bağımlılıktan arındırılmış olgun bir nesil yetiştirmek için Tokat Müftülüğü  bu tür programları  her türlü platformları kullanarak devam ettirecektir.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor
Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor