Yozgat’de Stajyer öğrenciler Belgelerini Aldı

Yozgat'de Stajyer öğrenciler Belgelerini Aldı

stajyer öğrenciler belgelerini aldı

27 Ağustos 2022 - 02:10

Cumhurbaşkanlığınca başlatılan "Staj Seferberliği Projesi" kapsamında Yozgat İl Müftülüğü bünyesinde stajyer olarak görev alan öğrencilere belgeleri verildi.

Gençlerin kariyer olanaklarına erişiminde şeffaf, izlenebilir ve yenilikçi yöntemler kullanılarak fırsat eşitliğinin desteklenmesi amacıyla Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinesinde hayata geçirilen "Kariyer Kapısı Staj Seferberliği Projesi" kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığınca il müftülüklerine bağlı birimlerde staj seferberliği başlatılmıştı.

Proje kapsamında Yozgat İl Müftülüğümüz bünyesinde 8 İlahiyat Fakültesi öğrencisinin katılımıyla gerçekleştirilen staj programında, İlahiyat Fakültesinde öğrenim gören ikinci, üçüncü, dördüncü sınıf öğrencileri İl Müftülük makamı başta olmak üzere müftü yardımcılığı, müdürlük, vaizlik, uzmanlık ve diğer unvanlarda din hizmetinin görev ve sorumlulukları ile diğer birimlerin işleyişleri hakkında teorik ve pratik olarak 20 günlük yoğun ve kapsamlı bir staj eğitimine tabi tutuldular.

Stajyerler belgelerini İl Müftü Vekili Mehmet Akif Karabulut, İl Müftülüğü Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü İbrahim Kelli ve Din Hizmetleri Uzmanı Leyla Durmaz' ın elinden teslim alarak staj sürecini tamamlamış oldular. Stajyerler; Müftülüğün halkın ihtiyaç duyduğu her alanda hizmet üretmesine şahit olduklarını ve bundan mutlu olduklarını ve kendilerinin de ileride bu kurumda görev almaktan mutlu olacaklarını ifade ettiler. Stajyerlerimize müftülüğümüz tarafından hazırlanan hediyeler il Müftü vekilimiz tarafından takdim edildi. İl Müftü vekilimiz stajyerlerimize teşekkür ederek bundan sonra ki hayatlarında başarılar diledi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret