Yozgat’de Ziraat Katılım Bankası Genel Müdürü Metin...

Yozgat'de Ziraat Katılım Bankası Genel Müdürü Metin özdemir’den, Il Müftümüz Ali Gülden’ E Nezaket Ziyareti.

ziraat katılım bankası genel müdürü metin özdemir’den, il müftümüz ali gülden’ e nezaket ziyareti.

23 Ağustos 2022 - 02:10

Ziraat Katılım Bankası Yozgat Şubesi’nin açılışı için şehre gelen Ziraat Katılım Bankası Genel Müdürü Metin Özdemir, Ziraat Katılım Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Buçukoğlu, Ziraat Katılım Grup Başkanları ve Ziraat Katılım Yozgat Şube Müdürü Murat Tulpar İl Müftümüz Sayın Ali Gülden’e ziyarette bulundu.

Cuma namazı sonrası kendisini ziyarete gelen Ziraat Katılım Bankası yönetim heyeti ile bir süre görüşerek sohbet eden Gülden, yeni açılan şubenin hayırlı olması temennisinde bulunarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret