Adana’da Hacı Nuri çomu Camii’nde Seher Vaktinde Sabah Namazı...

Adana'da Hacı Nuri çomu Camii'nde Seher Vaktinde Sabah Namazı Buluşması

hacı nuri çomu camii'nde seher vaktinde sabah namazı buluşması

01 Kasım 2022 - 10:10

Seyhan İlçe Müftülüğü'ne bağlı Hacı Nuri Çomu Camii'nde sabah namazı buluşması gerçekleştirildi. Programa İl Müftüsü Mehmet Taşcı, İl Müftü Yardımcısı Ahmet Demirer, Seyhan İlçe Müftüsü Mehmet Yaman, din görevlileri, Çukurova Uluslararası Öğrenciler Derneği'nden gençler ve vatandaşlar katıldı. Seyhan İlçe Müftüsü Mehmet Yaman'ın sabah namazını kıldırmasıyla başlayan program, Seyhan Vaizi Muttalip Gökçe ve Bakımoğlu Mescidi İmam Hatibi Ömer Faruk Bolat tarafından okunan Kur'an-ı Kerim tilâvetleri, zikirler ve tesbihatlar ile devam etti. Buluşmada konuşan İl Müftüsü Mehmet Taşcı; "Sabahın seherinde bizleri bir araya getiren Cenab-ı Allah'a sonsuz kez şükürler olsun. Bir mümin, duasının kabul edileceğine inanarak dua etmelidir. Peygamber efendimiz; “Kabul edileceğine kesin olarak inanarak Allah’a dua ediniz ve biliniz ki, Allah gafil bir kalpten gelen duayı kabul etmez." buyurmuştur." diyerek programda emeği geçen başta Hacı Nuri Çomu Vakfı olmak üzere bütün katılımcılara teşekkür etti. Program, Müftü Taşcı'nın yaptığı duanın ardından çorba, börek ve çay ikramı ile son buldu.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.