Adana’da Orman Yangın Bölgesi Ziyaret Edildi

Adana'da Orman Yangın Bölgesi Ziyaret Edildi

orman yangın bölgesi ziyaret edildi

07 Ağustos 2021 - 10:10

Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürü Doç. Dr. Fatih KURT, İl Müftümüz Dr. Hasan ÇINAR, İl Müftü Yardımcımız Mekki SOLMAZ ile beraber Kozan ilçe müftülüğünü ve orman yangın bölgesini ziyaret ettiler.

Dini Yayınlar Genel Müdürü Doç. Dr. Fatih KURT, İl Müftümüz Dr. Hasan ÇINAR , İl Müftü Yardımcımız Mekki SOLMAZ ve beraberindeki il özel irşad ekibimiz tarafından camilerde Yasin, Fetih ve Mülk sureleri okunduktan sonra vaaz edildi. Vaaz sonrası yağmur duası yapıldı.

Cuma namazından sonra da orman yangınlarının yaşandığı bölgeler ziyaret edildi. Vatandaşların istekleri dinlendi, moral ve motivasyon için vatandaşlar ile sohbet edildi. Diyanet işleri Başkanımızın selamları ve geçmiş olsun dilekleri iletildi.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı