Antalya’da Müftü Yalçınkaya, ’devlet Teşvikleri Tanıtım...

Antalya'da Müftü Yalçınkaya, 'devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri' Fuarını Ziyaret Etti.

müftü yalçınkaya, 'devlet teşvikleri tanıtım günleri' fuarını ziyaret etti.

17 Nisan 2022 - 12:24

Müftü Yalçınkaya, 'Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri' fuarını ziyaret etti.

'Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri' “Geleceğin Burada, Devletin Senin Yanında” sloganıyla Antalya’da Anfaş fuar alanında başladı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından 12 ilde gençlere yönelik düzenlenen, 'Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri', Antalya ayağı Anfaş Fuar Alanında gerçekleştiriliyor.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı koordinasyonunda, Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri ile hedefini seçmek, kariyerini planlamak veya girişimci olmak isteyen üniversite öğrencileriyle onlara hibe ve destek sağlayan kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerini bir araya getiren organizasyonda, bakanlıklar, Cumhurbaşkanlığı ofisleri ile Cumhurbaşkanlığına bağlı kuruluşlar yer aldı.

Bu kapsamda Diyanet İşleri Başkanlığı’nda fuarda stant açıldı.

Çeşitli etkinliklerin gerçekleştirildiği stant da ahşap oymacılığı, tezhip, el işçiliği, 4-6 yaş öğrencilerin yaptığı faaliyetlerde ortaya çıkan eşyalar ve gençlik koordinatörlüğünün masaları öğrenciler tarafından ilgiyle ziyaret edildi.

İl Müftümüz Nazif Fethi Yalçınkaya da Başkanlığın standını ziyaret etti.

Ziyarette stantlarda ki etkinliklerle yakından ilgilenen Müftü Yalçınkaya, kısa bir süre ahşap oyma sanatıyla ilgilendi.

,Ayrıca tezhip sanatıyla uğraşan Emekli Müftü Yusuf Görmez ’in eşi Gülsen Görmez’in standını ziyaret eden Yalçınkaya, hatıra fotoğrafı çekindi.

Açılan fuarda İl Müftülüğü Musiki Korosunun seslendirdiği birbirinden güzel eserler ziyaretçiler tarafından ilgiyle dinlendi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.