Bilecik’de Berat Kandili Coşku Ile Idrak Edildi

Bilecik'de Berat Kandili Coşku Ile Idrak Edildi

berat kandili coşku ile idrak edildi

28 Mart 2021 - 10:35

Berat Kandili, başta Kayıboyu Camisi olmak üzere Bilecik’teki bütün camilerde coşku ile idrak edildi. Kayıboyu Camiinde düzenlenen ana programda Sakal- Şerif selamlandı

Ramazan ayının müjdecisi, günahlardan kurtuluşa vesile bir gece olan Berat Gecesi, Bilecik genelinde bütün camilerde idrak edildi.

Sosyal Mesafeli Kandil Gecesi

Akşam ezanının ardından başlayan programlara koronavirüs tedbirleri kapsamında maskeli katılan erkek, kadın, genç, yaşlı birçok kişi mesafe kuralını da gözeterek kandili idrak etmenin mutluluğunu yaşadı.

Kayıboyu Camii Kandil Programı

Mevli-i Şerifin okunması, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerle başlayan Berat gecesi ana programı, İl Müftüsü Ali Erhun tarafından Berat gecesinin önemi hakkında sohbet ile devam etti.

Kılınan yatsı namazı akabinde Kayıboyu camiine teslim edilen Sakal- Şerif, vatandaşlar tarafından göz yaşları ve salavatlarla selamlandı.

Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, Balkan Göçmenleriyle Ilgili Sözlerinin çarpıtılmasına Tepki Gösterdi
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, Balkan Göçmenleriyle...
Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor