Bilecik Müftülüğü Farabi Sağlık Mesleki Ve Teknik Anadolu...

Bilecik Müftülüğü Farabi Sağlık Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Eğitim Kompleksi Ile Iş Ticaret Merkezi Ve Belediye Binası Dualarla Açıldı.

farabi sağlık mesleki ve teknik anadolu lisesi eğitim kompleksi ile iş ticaret merkezi ve belediye binası dualarla açıldı.

28 Ekim 2018 - 02:13

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde Farabi Sağlık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Eğitim Kompleksi ile İş Ticaret Merkezi ve Belediye Binası dualarla açıldı.

Pazaryeri’nde gerçekleştirilen açılış programına; Eski Başbakan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, Eski Bakanımız Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, Milletvekilimiz Selim Yağcı, Vali Yardımcısı Burhan Terzioğlu, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, İl Milli Eğitim Müdürü Güsamettin Erdoğan, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, İl Müftümüz Necati Akkuş, kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşu yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Törende açılış konuşmaların akabinde, İl Müftümüz Necati Akkuş tarafından yapılan duanın ardından, her iki eserin açılışı gerçekleştirildi.

Düzenlenen açılış sonrası; Pazaryeri ilçesinde hizmete giren Farabi Sağlık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Eğitim Kompleksi ile İş Ticaret Merkezi ve Belediye Binası vatandaşların hizmetine sunuldu.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.