Bolu’da Sağlık Mahallesi Cuma Pazarı Camii’nin Temeli Dualarla...

Bolu'da Sağlık Mahallesi Cuma Pazarı Camii’nin Temeli Dualarla Atıldı.

sağlık mahallesi cuma pazarı camii’nin temeli dualarla atıldı.

08 Kasım 2021 - 11:05

Sağlık Mahallesi Cuma Pazarı Caminin temel atma programında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan bir konuşma yaparak hayırlı olması dileğinde bulundu.

İl Müftü Vekili Ahmet Halıcı’da konuşmasında; Sağlık Mahallesinin Bolu’nun en büyük Mahallelerinden biri olduğunu, caminin burada bir ihtiyaç olduğunu belirtti. Camiler, Müslümanların birlikte ibadet ettikleri özel mekanlardır. Allah Teala “Allah’ın mescitlerini ancak Allah’a ve âhiret gününe iman eden, namazı dosdoğru kılan, zekâtı veren ve Allah’tan başkasından korkmayan kimseler imar ederler. İşte doğru yola ermişlerden olmaları umulanlar bunlardır.” buyurmaktadır. İslâm mabetlerini ancak inanmış gönüller imar edebilecektir. Camilerimiz aynı zamanda bilgi, birlik ve sevgi mekanlarıdır diyerek hayırlı olsun dilek ve temennilerinde bulundu.

Ardından Müftü Yardımcısı Eyüp Orhan dua yaptı. Konuşmaların ve yapılan duanın ardından inşa edilecek caminin öncelikle mahalle halkına ve tüm İslam alemine hayırlı olsun dilekleriyle temel atma işlemi gerçekleştirildi.

05.11.2021 Cuma günü gerçekleşen programa Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İl Müftü Vekili Ahmet Halıcı, Müftü Yardımcısı Eyüp Orhan, Sağlık Mahallesi Muhtarı Murat Çakır, Dernek Başkanı Hüseyin Sönmez, Dernek Yönetim Kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı