Giresun’da özlenen Dünya Sizin Ellerinizle şekillenecek

Giresun'da özlenen Dünya Sizin Ellerinizle şekillenecek

özlenen dünya sizin ellerinizle şekillenecek

08 Kasım 2021 - 14:00

İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN, İl Müftülüğümüzün gençlik çalışmalarına katkı ve katılım sağlayan üniversite öğrencileri ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.
Giresun Üniversitesinde çeşitli Fakültelerde okuyan gençler onuruna verilen kahvaltı programına; Şube Müdürümüz Sayın İsmail AYDIN, gençlik koordinatörümüz Fatma ALBAYRAK, KYK yurt sorumluları; Birgül PEHLİVAN, Hacer ADATEPE, Güssüm YAYLA ve Meryem ŞENÇAYIR hocalarımız katıldı.
Programda gençlere  konuşan İl Müftümüz; “Konuşmamın hemen başında böyle bir tatil gününde zaman ayırıp soframızı şereflendiren siz değerli genç kardeşlerime şahsım ve  kurumum adına çok ama çok teşekkür ediyorum.
Kardeşlerim! Kültür, sanat, spor, ilim, hikmet vb. sahalarda önderlik görevi üstlenecek şekilde kendinizi yetiştirin. Bir taraftan elinize tutuşturulan kitapları okurken bir taraftan da kâinat kitabını okuma ve anlama gayretinde olun. Fırsatları imkâna dönüştürün. Ülkemizin manevi zenginliklerinden faydalanın.  Bir elinizde klavyeleriniz, bir elinizde ilme, irfana, ahlaka merkez olan Kur’an’larınız olsun. Zira dünyanın en iyi matematikçisini, kimyacısını, fizikçisini bile yetiştirseniz insanların aleyhine bomba geliştirip insanların evini, barkını, huzurunu ve güvenini tahrip ediyorsa hiçbir ehemmiyeti yok.
Kardeşlerim! Özlenen dünya sizin ellerinizle şekillenecek. Siz, kaliteniz kadar bir dünya oluşturacaksınız.” dedi.
İl Müftümüz, konuşmasının son bölümünde İl Müftülüğü olarak gençlere yönelik yapılan çalışmaları anlatarak, kahvaltı programına katılan gençlere ayrı ayrı teşekkür ederek, tahsil hayatlarında başarı dileklerinde bulundu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sivas'ta 363 Kişilik Hac Kafilesi Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Sivas'ta 363 Kişilik Hac Kafilesi Dualarla Kutsal Topraklara...
Adana Hakkı Polat Kız Anadolu Imam Hatip Lisesi, Muş Il Müftüsü Ibrahim Halil Demir'i Makamında Ziyaret Etti.
Adana Hakkı Polat Kız Anadolu Imam Hatip Lisesi, Muş Il Müftüsü...