Burdur’da 2021 Yılı Vekaletle Kurban Kesim Organizasyonu...

Burdur'da 2021 Yılı Vekaletle Kurban Kesim Organizasyonu Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

2021 yılı vekaletle kurban kesim organizasyonu bilgilendirme toplantısı düzenlendi

02 Temmuz 2021 - 11:15

Burdur İl Müftülüğü tarafından Diyanet İşleri Başkanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Mahmut Türk’ün katılımıyla 2021 Yılı Vekaletle Kurban Kesim Organizasyonu Bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Yapılan toplantıda Mahmut Türk, 2021 yılı Türkiye Diyanet Vakfı Vekaletle kurban Organizasyonu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Türk, konuşmasında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı’nın ortaklaşa yürüttüğü Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu’nun, İslam coğrafyasındaki mazlumların umudu olduğunu ve bu konuda insanların doğru bilgilendirilmesinin önemini vurguladı.

Türkiye Diyanet Vakfı ve Diyanet İşleri Başkanlığının 1993 yılından bu yana vekalet yoluyla kurban kesim organizasyonu düzenlediğine değinen Mahmut Türk, halkımızın Türkiye Diyanet Vakfına olan teveccühünün yıldan yıla arttığını belirterek, samimiyet, güvenirlilik, erişebilirlilik, birleştiricilik ilkeleriyle halkımızın emanet ettiği kurbanları yurt içinde ve yurt dışında din, dil ve ırk gözetmeksizin ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını söyledi.

2021 yılı Türkiye Diyanet Vakfı Vekaletle Kurban kesim kampanyası ile ilgili toplantı 30 Haziran 2021 Çarşamba günü Burdur Müftülüğü Konferans Salonu’nda saat 11.00’de İl Müftüsü Enver Türkmen, Müftü yardımcıları, İlçe müftüleri, Şube müdürleri, Vaizler, Uzmanlar ve Din görevlilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Hayır çarşısı
Afyonkarahisar'da Hayır çarşısı
Sinop'ta Il Müftüsü Bektaş, Gazi Ve şehit Aileleri Ile Buluştu
Sinop'ta Il Müftüsü Bektaş, Gazi Ve şehit Aileleri Ile Buluştu