Erzincan’da 2020 Yılı Camiler Ve Din Görevlileri Haftası...

Erzincan'da 2020 Yılı Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Ziyaret Ve Faaliyetlerimiz

2020 yılı camiler ve din görevlileri haftası ziyaret ve faaliyetlerimiz

10 Ekim 2020 - 13:00

2020 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Ziyaretlerimiz

“Cami ve İlim” temasıyla 2020 yılının 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nda bir dizi etkinlikler gerçekleştirildi.

Hafta münasebetiyle kurumumuza yapılan ziyaretlerden, kurumsal manada gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerle ‘Cami ve İlim’ teması her platformda işlenerek bir bilinç oluşturulmaya ve bu yolla camilerimizin ilimden mahrum, ilmin cami kültüründen uzak olamayacağı, camilerin her devirde medeniyetlere beşiklik yaptığı, camilerin süsü, zineti, zenginliği konumundaki cemaatin camisiz ve ilimsiz kalamayacağı konusu üzerinde konuşmalar icra edildi.

Ülkemizin ve dünyanın içerisinde olduğu kovid-19 virüs saldırısı tehdidi nedeniyle daha çok çevrimiçi imkânlarla internet üzerinden yapılan sohbetler, telekonferanslar, video konferanslar sayesinde topluma mesajlar iletilmeye çalışıldı.

Esnaf ziyaretleri, kurumsal ziyaretler, çeşitli gün ve hafta dolayısıyla yapılan ziyaretler, din hizmetine adanan ömürlerle dünyada iz bırakan hizmet etmiş ve vefat etmiş olan din gönüllüsü ve görevlisi geçmişlerimiz için yapılan kabir ziyaretleri, okunan hatimler için yapılan dualar, mevlid-i şerif programları, emekli teşkilat mensuplarına yapılan ziyaretler, çeşitli kitap-dergi vb. dijital yayınların hediye edilmesi gibi hizmetlerin yanı sıra; Aile ve Dini Rehberlik Bürosu faaliyetleri, Vefa Sosyal Destek ekiplerinin yürüttüğü faaliyetler gibi etkinliklerle haftanın temasının toplumda müspet manada karşılık bulmasına gayret edildi.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Antalya’da Gençlik Faaliyetlerinde Görev Alan Personele Yönelik "eğitim Semineri" Düzenlendi.
Antalya’da Gençlik Faaliyetlerinde Görev Alan Personele Yönelik...
Tekirdağ Eğitime Destek Platformu Toplantısı, Diyanet Gençlik Merkezinde Gerçekleştirildi.
Tekirdağ Eğitime Destek Platformu Toplantısı, Diyanet Gençlik...