Eski Tokat Müftümüz Abdurrahman Koçak Vefat Etti

eski tokat müftümüz abdurrahman koçak vefat etti

29 Kasım 2020 - 00:30

2009 -2014 yılları arasında Tokat Müftüsü olarak görev yapan ve Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müftüsü olarak görevini sürdürürken uzun süre tedavi gördüğü hastanede hakkın rahmetine kavuştu.
Ağırbaşlı,sakin ve çalışkanlığı ile  tanınan merhum Abdurrahman KOÇAK görevde bulunduğu yerlerde çok güzel hizmetler gerçekleştirdi.
Tokat'ta İl Müftüsü olarak görev yaptığı yıllarda özellikle İbni Kemal Yatılı Kız Kur'an Kursunu Tokat'a kazandırdı.
    İlimize çok güzel hizmetler yapan merhum Müftümüz Abdurrahman KOÇAK'a Yüce Rabbimizden rahmet,kederli  ailesine,evlatlarına ve camiamıza sabr-ı cemil diliyoruz.
Merhum Müftümüz Abdurrahman Koçak 28.11.2020 tarihinde İzmir'de aile kabristanında toprağa verilecektir.

Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor