Giresun’da Bize Düşen Görev Sorumluluk Bilinciyle çalışarak...

Giresun'da Bize Düşen Görev Sorumluluk Bilinciyle çalışarak En Güzel Hizmetleri Sunmaktır

bize düşen görev sorumluluk bilinciyle çalışarak en güzel hizmetleri sunmaktır

19 Mayıs 2022 - 14:00

İl Müftülüğünde görevli Din gönüllüsü personelimiz ödüllendirildi.
Üstün gayret ve çalışmaları ile sunulan din hizmetlerinin kalitesinin yükselmesine katkı sağlayan  personel, İl Müftümüz Ramazan TOPCAN tarafından ödüllendirildi.
Başarılı çalışmalarıyla temayüz etmiş personelin ödül merasiminde İl Müftümüz Ramazan TOPCAN’ın yanı sıra İl Müftü Yardımcısı Murat MUTLU da  hazır bulundu.

Düzenlenen törende konuşan İl Müftümüz Ramazan TOPCAN; “Marifet iltifata tabidir. Başarılarınıza  şahitler olduk. Bugün güzel bir sebeple bir aradayız. Bu tören, İlimizde Din ve Diyanet hizmetlerinin ivme kazanmasına  vesile olan siz değerli kardeşlerimizi unutmamak adına çok daha önemli. Büyük bir aile olarak hep birbirimizle dayanışma içerisinde olduk, olmaya da devam edeceğiz. Hizmette yarışmak,  istişare ve birliktelik noktasında  sonuna kadar yanınızdayız.

Her zaman iyinin daha iyisi, güzelin daha güzeline ulaşabilmek için çalışmalarınız bizler için onur vesilesi olmuştur. Temizlik işlerinde çalışan kardeşimizden, idari hizmetlerimize, sahadaki İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlarımızdan eğitim hizmetleri alanında çalışan her bir kardeşimizin  hizmetleri aşkla, heyecanla yaptığını müşahede etmenin mutluluğu içerisindeyim. Zaten bize düşen görev de en iyi şekilde sorumluluk bilinciyle çalışarak ‘en güzel’ hizmetleri sunmaktır. Sizlerle mesai arkadaşı olmaktan büyük bir gurur duyuyorum. Bundan böyle de Başkanlığımızın gençlik, aile, engelliler başta olmak üzere diğer  sosyal projelerde katkı ve desteklerinizi bekliyorum.

Bu gün burada  belge takdim ettiğimiz siz değerli kardeşlerimin şahsında tüm Din görevlilerimizin çalışmalarını ve gayretlerini takdir ediyorum. Din görevlisine yakışan şekilde gönüllü ve özverili hizmetlerinizin devamını diliyorum.” dedi.
Tören, plaketlerin hak sahiplerine takdimi ile sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an Tilavetleri, Bolu Ilimizdeki Hocalarımız Tarafından Okunacak
"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an...
Tekirdağ'da Diyanet Izci Kulübümüz ‘‘dedeciğim Ben Geldim’’ Sloganı Ile çanakkale'de
Tekirdağ'da Diyanet Izci Kulübümüz ‘‘dedeciğim Ben...