Giresun’da Din Görevlileri Her Zaman Vatandaşın Yanında

Giresun'da Din Görevlileri Her Zaman Vatandaşın Yanında

din görevlileri her zaman vatandaşın yanında

16 Kasım 2018 - 14:01

İl Müftüsü Muhittin Oral, imam hatip ve müezzin kayyımların taziye ziyaretleri gerçekleştirerek acılı günlerinde vatandaşları yalnız bırakmayacağını belirtti.

Giresun Müftüsü Muhittin Oral, insanların mutlu günlerinde sevinçlerine, kederli günlerinde ise acılarına ortak olan din görevlilerinin taziye ziyaretlerine ağırlık vererek vatandaşları yalnız bırakmayacağını ifade etti.

Giresun Müftülüğü personel toplantısı Merkez’de görev yapan imam hatip ve müezzin kayyımların katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıda gündem maddeleri ve Mevlid-i Nebi Haftası programları görüşüldü.

Müftü Oral, Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları’nın talimatı doğrultusunda başlatılan ‘Derdiniz Derdimiz Olsun’ projesi kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma İl Müdürlüğü ve İl Müftülüğü iş birliği ile toplumun dezavantajlı kesimlerinin ziyaret edildiğini belirtti.

Müftü Oral, toplamda bin 735 aileye ulaştıklarını belirterek, “Yapılan ziyaretler Merkez ve köyler olmak üzere iki kategoride icra edilmektedir. İl Müftülüğümüzün Merkez ve Köy görevlilerimiz tarafından Merkezde 350 aile, köylerde 400 aile ziyaret edilmiştir. Nüfus yoğunluğu dikkate alındığında hedef kitleye ulaşmada köy çalışmalarının daha başarılı olduğu görülmektedir” dedi.

Giresun Müftülüğü

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret