Giresun’da Eğitim Ve öğretim Doğumdan ölüme Kadar Devam Eden...

Giresun'da Eğitim Ve öğretim Doğumdan ölüme Kadar Devam Eden Bir Süreçtir

eğitim ve öğretim doğumdan ölüme kadar devam eden bir süreçtir

26 Ekim 2022 - 14:00

İl Müftümüz Ramazan TOPCAN, 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarını  ziyaret etti.
İl Müftülüğümüze bağlı bulunan  4-6 yaş grubu Kur’an kurslarını ve derslikleri ziyaret ederek kurslarda  yürütülen  çalışmalar hakkında yönetici ve öğreticilerinden bilgi alan İl Müftümüz Ramazan TOPCAN , minik öğrencilerle yakından ilgilenerek kendilerine hediyeler verdi.
Ziyaretlerde konuşan İl Müftümüz, ''İnsan hayatın her anında yol gösterici  önderlere muhtaç varlıktır. Aslına bakarsanız eğitim ve öğretim doğumdan ölüme kadar devam eden bir süreçtir. 4-6 yaş  ise eğitim sürecinin temellerinin atıldığı ve karakter oluşumunun sağlandığı önemli bir zaman dilimidir. Bu anlamda, bu konuda yürütülen her bir çalışma çok kutsal ve değerlidir.
Bu kurslarımızın açılmasında emeği geçen herkese  teşekkür ediyorum. Değerli velilerimize bu projemize verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Sevgili yavrularımızı kutluyor, tebrik ediyorum. Emek sahibi değerli hoca hanım kardeşlerime teşekkür ediyorum.” dedi.
Ziyaretlerde İl Müftülüğü Şube Müdürü İsmail AYDIN hocamız da hazır bulundu.

Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.