Giresun’da Emekli Müezzin Kayyım Günaçtı Ebediyete Uğurlandı

Giresun'da Emekli Müezzin Kayyım Günaçtı Ebediyete Uğurlandı

emekli müezzin kayyım günaçtı ebediyete uğurlandı

02 Ocak 2024 - 14:00

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Giresun Çınarlar Camii emekli Müezzin Kayyımı Ali Günaçtı, dualarla ebediyete uğurlandı.

Çınarlar Camii emekli Müezzin Kayyımı Ali Günaçtı tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Günaçtı’nın naaşı Soğuksu Mahallesindeki evinden alınarak Çınarlar Camii’ne getirildi. Günaçtı’nın oğulları Osmaniye Mahallesi Camii Müezzin  Kayyımı Musa Günaçtı ile İl Müftülüğü Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Ergun Günaçtı burada taziyeleri kabul etti.

Günaçtı’nın oğlu Musa Günaçtı’nın kıldırdığı cenaze namazının ardından emekli Ordu İl Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu tezkiye konuşması ve dua yaptı.

Cenaze merasimine Giresun Milletvekili Ali Temür, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Günaçtı’nın naaşı cenaze merasiminin ardından Keşap İlçesi Karabedir Mahallesi Çukurcami Mezarlığında toprağa verildi.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı